Nu stiu cate dintre voi s-au gandit vreodata sa consume sfecla rosie cruda sub forma de suc. Tocmai acest gand ne-a indemnat să venim la voi cu VEGIE SMOOTHIE  care e compus din suc din sfecla rosie stors direct bineînțeles, morcov, mar și WHEATRASS , pentru a va propune sa îl incercati, prin beneficiile pe care le ofera.

Vegie smoothie despre care urmeaza sa va vorbim este băutură 100% naturale, care vă uimește prin beneficiile pe care vi le asigura. Un pahar de smoothie de sfecla rosie, morcov , mar și wheatgrass este o sursa naturala de energie, enzime, antioxidanti si nutrienti din plante.

Acest smoothie este prezentat în cubulețele de gheață congelate rapid, ce ne oferă posibilitatea să conservăm toate beneficiile la 99%. Se prepară rapid și simplu din cubulețele AdorPlants ce vă garanteaza proprietatile nutrivite . Doar adaugați puțin suc de mere fără zahar sau apă – și-l mestecați în blander.

Aș dori să vă spunem, căci e foarte important – ESTE PUR ȘI SIMPLU – SUPER GUSTOS!!! NICI NU VĂ IMAGINAȚI!
[trx_image url=”https://adorplants.md/wp-content/uploads/2019/04/table-talker_svekla.png” shape=”square”]

Beneficiile pe care ti le promite aceasta bautura miraculoasa

îN BENEFICII NU VOM SPUNE IARĂȘI DESPRE BENEFIILE WHEATGRASULUI CĂCI ELE SUNT CLARE DEJA/

Stiai ca sucul de sfecla rosie, morcov si mar era folosit de catre medicii chinezi in tratarea cancerului la plamani?

Asta datorita faptului ca cele trei ingrediente de baza ale sucului, combinate ne asigura un cocktail de beneficii sanatoase. Nu numai ca ne ofera energie si necesarul de vitamine si minerale, dar are si un efect benefic pe termen lung. Dati-ne voie sa va prezentăm cateva dintre beneficiile consumului de smoothie de sfecla rosie, morcov si mar.

 

  1. Ajuta foarte mult atunci cand urmaresti sa pierzi in greutate. Este un suc bogat in fibre, oferindu-ti un aport mare de energie intr-o cantitate mica de calorii.
  2. Are puternice efecte anti-inflamatorii
  3. Este un adjuvant de incredere in pastrarea sanatatii tractului digestiv. Consumand suc de sfeclar rosie, morcov si mar iti protejezi stomacul de ulcer, reduci neplacerile constipatiei.
  4. Datorita carotenilor din sfecla si morcovi, acest suc contribuie foarte mult la scaderea nivelului de colesterol din organism, reusind sa echilibreze tensiunea arteriala. Astfel, un pahar de suc de sfecla rosie, morcov si mar baut pe zi, te tine departe de bolile de inima si ale sistemului circulator.
  5. Are puternice efecte detoxifiante. De aceea, acest suc se recomanda atunci cand te confrunti cu acneea sau daca vrei sa tii ridurile la distanta. Pentru ca stiai ca atunci cand ficatul este saturat de toxine, pielea are si ea de suferit foarte mult?