Începînd cu anul 2016 cultivăm grâul verde și microplante în sistemul Hydroponic Growing, sistemul de autor.  Suntem unici în RM .
De aceea suntem apreciați de către clienții noștri, care i-au wheatgrass boxuri și de către cei , care i-au de la noi grâu verde.
Suntem bucuroși în ambele situații, căci n-are importanță cum sănătatea ajunge în organismul Dvs! Doar că Ținem mult la calitatea produselor noastre,
ce este confirmat prin certificate de calitate, care aparțin nouă. Cei care i-au grâu verde – suntem siguri doar că primesc materia primă de calitate superioară.
Misiunea noastră este de a cultiva și valorifica plantele (precum  grâu verde și microplantele) care  aduc beneficii multiple organismului nostru.
AdorPlants  produce sucuri Wheatgrass în md care sunt apreciate de către toată lumea!
Să zicem că suc de grâu verde este o soluție universală, cu ajutorul căreia fiecare își primește ceea ce dorește sau ce necesită organismul, fie să slăbești rapid,  să detoxifici organismul, să pregătești organismul de primăvară, să-l îmbogățești cu vitamine și minerale, să îmbunătățești metabolismul, etc.
N-ai încercat wheatgrass ca elexir universal? Atunci este o provocare pentru Noi!
Produsul pe care îl oferim e 100 la 100 natural, pur și sănătos.  100% fără adaosuri (de coloranți, zahăr), nu este pasteurizat, este absolut organic și demonstrează rezultate garantate.
Grâu  verde este presat la rece, apoi sucul obținut se congelează rapid. Acestea sunt modalități eficiente de a păstra puritatea ecologică și compoziția biochimică a wheatgrass-ului.
Ador Plantele și  ador produsele bio! Produsele noastre sunt procurate de mii de clienți fideli, Vă Mulțumim pentru încredere!

#conteazăcemânînci #verifică